Зареждане

Golovkin, ако надвие Canelo, ще се опита да се изправи срещу Saunders

Golovkin, ако надвие Canelo, ще се опита да се изправи срещу Saunders
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 09:22 ч
Gennady Golovkin ще гони среща с Billy Joe Saunders през идната година, ако успее да се справи със Saul 'Canelo' Alvarez на предстоящия им този уикенд реванш. Това потвърди неговият промоутър.

Saunders беше подготвен като резервен вариант за този уикенд, ако Golovkin и Alvarez не се бяха споразумели за реванша, но беше освободен след като сделката беше сключена.

Saunders все пак остава в полезрението на Golovkin, тъй като казахстанецът ще се опита да се добере до три от 4-те титли в средна категория. 4-тата, тази на IBF, за момента е все още свободна.

"Billy Joe Saunders е сред целите на Gennady още откакто спечели WBO титлата" - споделя промоутърът Tom Loeffler.

"Това беше титлата, за която Gennady трябваше да се бие, когато Dmitry Pirog я отне с нокаута си срещу Danny Jacobs. Pirog, за съжаление, се контузи и той така и не получи тази възможнсот."

"През последните две-три години така и не успяхме да се изправим срещу Saunders, затова с удоволствие бихме организирали среща с него."

"Ако Gennady се справи успешно този уикенд, с лекота ще направим двубой с Billy Joe Saunders."

Loeffler няма проблем да гледа отвъд предстоящия с Canelo двубой, който първоначално трябваше да се проведе на 5-ти май, но беше отложен заради допинг тестовете, които мексиканецът не успя да премине и заради които отнесе шестмесечна забрана.

"В събота ще отбележим оше една победа. Вярваме, че спечелихме първата среща и смятаме, че този път отново ще пожънем успех."

"Не му трябва да променя много в играта си. Просто ще окаже по-сериозен натиск."

"Никой не очакваше Canelo да се движи толкова - дотогава не се беше бил така с никого. Този път обаче Gennady е подготвен."

Хората забравят, че GGG всъщност е шампионът, а Canelo - претендентът. Истината е, че GGG се е задържал най-дълго от всички в шампионската позиция и ако пожъне успех, ще счупи рекорда на Bernard Hopkins за най-много защити. Това е нещо, което не бива да забравяме.

"Canelo Alvarez предизвиква GGG. Той е този, който трябва да играе по-агресивно. Той е този, който трябва да си заслужи титлите."

"Честно казано, той и това обещава на своите фенове. Треньорът на Golovkin, Abel Sanchez обаче не вярва, че мексиканецът ще успее да си удържи на обещанието. Той смята, че за пореден път лъже феновете си. Има само един начин да разберем и това ще се случи идния уикенд."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес