Зареждане

Фюри готов да помогне на Уайлдър за проблемите с психиката

Фюри готов да помогне на Уайлдър за проблемите с психиката
Публикувано на: Ноември 12, 2020 в 06:00 ч
Шампионът в тежка категория Тайсън Фюри продължава да вярва, че неговият враг Дионтей Уайлдър има проблеми с психиката. Двамата се биха в началото на годината и Фюри успя да победи с нокаут в 7-мия рунд. Тайсън отне титлата на WBC, както и непобедения статут на Уайлдър.

Дълго време "Bronze Bomber" пазеше мълчание, но наскоро проговори и сподели, че Фюри е крадец, който сложил тежък предмет в ръкавицата си. Трябваше да видим трета битка между тях следващия месец, но от щаба на Фюри твърдят, че Уайлдър пропуснал сроковете да активира клаузата за реванш.

Наскоро Тайсън сподели, че Уайлдър се е побъркал и сега е готов да му помогне за проблемите с психиката, каквито и Фюри имаше в миналото. Ето какво сподели "Gypsy King" в интервю:

Що се отнася до битката с Уайлдър, то аз мисля, че сега той има други проблеми, а не бокса. Много съм притеснен за психическото състояние на Дионтей. От нашата битка мина доста време. Беше през февруари тази година. 

Всички ние искаме да бъдем победени след толкова време без загуба в професионалния бокс. Трябва да има момент, в който да приемеш загубата и да продължиш. Уайлдър изглежда не е в състояние да направи това. Той все още е злобен и си намира всякакви оправдания. 

Доста съм загрижен за психическото му състояние след това поражение. Аз съм на 1 телефонно обаждане от него. Ще му дам възможно най-добрите съвети. Битката повлия на неговото състояние. Да, планирам да се бия на 5-ти декември. 

Не съм сигурен дали ще има публика или не. Ако ще бъде зад затворени врати, тогава ще бъде зад затворени врати. Надявам се да се бия на 5 декември тук във Великобритания за първи път от 30 месеца насам.

Ще видим ли някога трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес