Зареждане

Фюри: Дебелак като мен би нацепените Кличко и Уайлдър

Фюри: Дебелак като мен би нацепените Кличко и Уайлдър
Публикувано на: Януари 13, 2022 в 08:00 ч
Тайсън Фюри реши да отговори на критиката от страна на Владимир Кличко. Шампиона в тежка категория на WBC припомни на Кличко, че преди няколко години отне титлите му в тежка категория и го свали от трона.

Двамата се биха в Германия и Фюри успя да доминира, след което спечели с решение. Сега има друг боксьор от Украйна, който според мнозина е заплаха за Фюри. Тайсън обаче не се притеснява от това.

"Gypsy King" вярва, че може да се справи с Александър Усик и припомни, че физиката няма значение в боя. Тайсън даде за пример себе си и сподели, че е дебелак, но въпреки това се справи с нацепените Уайлдър и Кличко.

Ето какво още написа Фюри като отговор на легендата от Украйна:

Владимир Кличко е поредният безделник от Украйна. Мечтае си, че Усик може да направи нещо срещу човек като мен. Аз съм специализиран в това да нокаутирам безделници. 

След толкова години Кличко си отваря устата. Дори не успя да ми вкара удар в битката ни. Аз отнех титлите от този безполезен безделник. Нека продължи да си мечтае. 

Истинска наслада е да разясня настоящата ситуация в тежка категория в бокса. Дебелак като мен успя да победи нацепените Кличко и Дионтей Уайлдър.

Има ли значение физиката в битките ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес