Зареждане

Флойд Мейуедър срещу Джон Готи III през август в Мексико

Флойд Мейуедър срещу Джон Готи III през август в Мексико
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 02:00 ч
Бившият световен шампион в пет дивизии Флойд Мейуедър ще има реванш с Джон Готи III, който е внук на известния мафиот Джон Готи.

Това съобщава вътрешният човек Майкъл Бенсън. Битката ще има статут на показно. Самата битка ще се състои на 24 август в Мексико. Миналата година спортистите вече се срещнаха на ринга. Двубоят беше прекратен в 6 рунд след куп задържания и други непозволени неща на ринга.

Въпреки че двубоят беше технически спрян от рефера Кени Бейлес, това беше само началото на битката, тъй като хаосът избухна вътре и извън ринга. В крайна сметка битката беше обявена за несъстояла се. Флойд Мейуедър  е най-добрият боксьор, независимо от категорията на теглото, според списание The Ring (2005-2007, 2013-2015).

Той е с рекорд 50-0 в бокса и се оттегли от спорта през 2017 година, след като нокаутира Конър Макгрегър в Лас Вегас. Готи III има ММА рекорд от 5-1 и е непобеден, откакто премина към бокса с рекорд 2-0 на ринга. Очаква се в договорите да има клаузи,  които могат да доведат до финансова глоба, ако някой прекрачи границата на ринга, както в първата битка.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес