Зареждане

Флойд Мейуедър: Ще взема 9 цифри за реванш с Конър Макгрегър

Флойд Мейуедър: Ще взема 9 цифри за реванш с Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 23, 2022 в 10:00 ч
Флойд Меуйедър иска да направи реванш с Конър Макгрегър.

Голяма легенда в бокса знае къде са парите и е готов да се качи на ринга със звездата на UFC през 2023 година. Този уикенд Флойд ще направи показно с Микуру Асакура в Япония. През ноември Мейуедър има друго показно срещу ютубъра Deji, което ще се проведе в Дубай.

През 2017 година видяхме първата битка между Макгрегър и Мейуедър. Двамата си заслужиха огромни заплати. Конър се представи добре, но загуби с нокаут в 10-тия рунд. Оттогава не спира да се говори за реванш, който няма смисъл, но от гледна точка на парите - има.

В интервю за TMZ Флойд сподели, че иска реванш, но ако числата са точни.

"Да, говорихме за реванш с Конър Макгрегър. Говорихме да бъде в Лас Вегас на стадионa нa Лас Вегас Рейдърс. Ако не греша, то Конър все още има някои проблеми с крака. Ако ще има реванш, то това ще се случи през 2023 година. 

Няма да бъде тази година. Имам показно този уикенд, както и друго през ноември. След това се надявам, че ще се разберем с Макгрегър през 2023 година. Всъщност ще бъде истинска битка. 

Не знам дали ще бъде професионална среща, но ако цифрите са точни, тогава разбира се. Вече говорихме за числата, които аз ще получа. Разбира се, че са 9 цифри. Не искам да казвам, че ще бъде огромна заплата от 9 числа. 

Но поне трябва да бъде 100 милиона за мен от такъв бой. Винаги взимам много пари. Философията ми гласи, че никога не трябва да спираш да взимаш.", сподели Флойд пред TMZ.

Искате ли да има реванш между двамата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес