Зареждане

Емеляненко: Очквайте касапница между Рой Джоунс и Майк Тайсън

Емеляненко: Очквайте касапница между Рой Джоунс и Майк Тайсън
Публикувано на: Ноември 24, 2020 в 04:00 ч
Скандалният ММА боец Александър Емеляненко реши да коментира битката между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс. Този уикенд двамата ветерани излизат на ринга в Калифорния, за да направят показно. Срещата им е планирана за 8 рунда по 2 минути. Няма да има съдии, които да отсъждат и явно победата ще може да бъде постигната само с нокаут.

Тайсън и Джоунс са две от най-големите имена в историята на бокса и интереса към срещата им е голям. Емеляненко е опитен боец, който преди години направи дебют в бокса и завърши наравно с Хизир Плиев, който е от Ингушетия.

В края на миналата година Александър отново се качи на ринга и нокаутира Михаил Кокляев по правилата на бокса. Очаква ни интересен уикенд, а според Емеляненко боксовата среща между легендите ще бъде касапница:

Това ще бъде битка на професионалисти, а не на пенсионери. Можете да очаквате красив, грандиозен двубой. Много е интересно да се види как истинските майстори на този занаят ще се движат на ринга. Тайсън и Джоунс цял живот са спортували. Ще трябва да гледате техниката и уменията им. Двамата постигнаха много високи резултати. 

Мисля, че Джоунс има по-голям шанс. Toй се биеше в тежка категория и беше сериозна заплаха. Друг е въпросът кой под каква форма ще подходи в тази битка. Джоунс има предимството, защото е по-търпелив. Не е ясно дали ще има нокаут. Във всеки случай двамата няма да се щадят. Ще е добра битка, касапница. 

Ще има ли касапница ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес