Зареждане

Ел Брук: Аз се разголвам, но поне децата ми ще плачат във Ферари

Ел Брук: Аз се разголвам, но поне децата ми ще плачат във Ферари
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 15:00 ч
Ел Брук е добре позната фигура в света на OnlyFans.

Тя е известна със своето съдържание там, но и с изявите си в бокса за инфлуенсъри. Наскоро тя проведе завладяващ разговор с Пиърс Морган, където хвърли светлина върху нетрадиционната си кариера и уникалната динамика в нейното семейство.

Брук уверено защити решението си да се откаже от дипломата си по право в полза на преследването на кариера в развлеченията за възрастни. Тя изтъкна привлекателността на значителните печалби и естествената си способност да завладява публиката като основни фактори, влияещи върху нейния избор.

По време на интервюто Морган попита за мнението на семейството на Брук относно избраната от нея кариера. За изненада на всички, Брук разкри, че родителите й, за които тя твърди, че са на нейната заплата, всъщност одобряват работата й.

Брук подчерта, че майка й, въпреки че не се хвали открито с това, уважава нейния избор. Освен това тя разкри, че майка й косвено подкрепя бизнеса й, като помага с административни задачи.

Докато разговорът се задълбочаваше, Морган изрази опасения относно потенциалното въздействие на кариерата на Брук върху бъдещите й деца. В отговор Брук лекомислено каза:

„В момента наистина не искам деца. Те могат да плачат във Ферари.", каза Брук.

Тази забележка предизвика смесени реакции от публиката, особено от фенове, които смятат, че егоцентричният отговор на Брук не е отчел потенциалния психически стрес и тормоз, с които може да се сблъскат бъдещите й деца поради избора на кариера.

От съществено значение е да се признае, че онлайн светът може да бъде безмилостен, особено когато става въпрос за публични личности и техните семейства. Въпреки че Ел Брук уверено защитава избора си и се радва на подкрепата на родителите си, потенциалните последици за бъдещите й деца не бива да се приемат с лека ръка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес