Зареждане

Еди Хол: Тази година ще нокаутирам Хафтор Бьорнсон

Еди Хол: Тази година ще нокаутирам Хафтор Бьорнсон
Публикувано на: Януари 4, 2021 в 07:00 ч
Еди Хол продължава да тренира здраво за своята дебютна битка в бокса. Най-силният човек в света за 2017 година иска да откъсне главата на своя съперник Хафтор Бьорнсон. Двамата атлети не спряха да се обиждат и нещата ескалираха, след като миналата година Хол видя как Бьорнсон подобри неговия рекорд, след като вдигна 501 килограма от мъртва тяга.

Веднага след това Хафтор нажежи обстановката и предизвика Хол на боксов дуел. Бьорнсон разкри, че на двамата е предложена по 7 цифрена сума и вероятно тази година ще се боксират в Лас Вегас. Еди обикновено е с тегло 186 килограма, но вече е успял да свали до 161 килограма в своята подготовка.

Коефициентите за срещата им са ясни и Хол е аутсайдер, но това не го притеснява. На 16-ти януари 2021 година в Исландия ще видим дебютната битка в бокса на Бьорнсон, който ще се бие със Стивън Уорд. Ето какво написа Еди Хол в социалните мрежи:

Една от моите цели за тази година е да нокаутирам Хафтор Бьорнсон. Следвайте мечтите си. 

2020 година ме научи, че животът е кратък. Живейте на макс и премахнете негативното. Хафтор е прецакан. Сега съм с тегло 161 килограма.

Кой ще вземе битката на титаните ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес