Зареждане

Еди Хърн се гордее с Антъни Джошуа повече от всякога

Еди Хърн се гордее с Антъни Джошуа повече от всякога
Публикувано на: Септември 23, 2024 в 15:00 ч
Еди Хърн от Matchroom Boxing похвали Антъни Джошуа въпреки бруталната загуба с нокаут от Даниел Дюбоа.

Почти 100 000 фенове се събраха на стадион "Уембли" за сблъсъка в тежка категория между Джошуа и Дюбоа. Двамата титани се изправиха един срещу друг в продължение на пет рунда в двубой, в който Дюбоа доминираше.

Джошуа беше отпаднал и в лошо състояние, но смяташе, че има шанс да постигне огромно завръщане в петия рунд. След като нанесе чист удар на Дюбоа, "AJ" замахна. В крайна сметка той бе повален за последен път с контраудар.

Въпреки че Джошуа не успя да преодолее 10-те секунди отброяване, дългогодишният му промоутър остава на негова страна.


Еди Хърн продължава да се гордее с Антъни Джошуа след загубата от Даниел Дюбоа

По време на пресконференцията след двубоя Еди Хърн сподели защо продължава да е впечатлен от Антъни Джошуа дори след поражението.

 
"Всъщност тази вечер се гордея с него повече, отколкото вероятно съм се гордял някога в кариерата му досега", заяви Хърн. "Защото когато един срещу друг стоят бойци, като единият е стъпил здраво на земята, а другия едва го държат краката, но въпреки това той продължава да атакува. В този момент, може би бяха 10 или 15 секунди в петия рунд, може и да се заблуждавам, но си мислих тогава: 'Ей сега той ще вкара правилния удар и това ще бъде най-великото завръщане в историята, което съм виждал.' Обаче после стана катастрофа - уцелиха го, докато разменяха удари."

Хърн продължи да казва, че преди всичко Джошуа се е представил много сърцато.

"Когато го нокаутираха, той искаше да убие, за да приключи боя", каза Хърн.

Хърн разкри също, че Джошуа може да се възползва от клаузата за реванш. Шефът на Matchroom Boxing изрази убеждението си, че "Ей Джей" ще продължи напред с реванша, след като си вземе известно време за почивка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес