Зареждане

Eddie Hearn: Joshua може да се оттегли след битката с Ruiz

Eddie Hearn: Joshua може да се оттегли след битката с Ruiz
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Eddie Hearn, който е промоутър на бившият световен шампион Anthony Joshua твърди, че има вероятност неговия боец да се оттегли от бокса след предстоящата битка с Ruiz. Joshua (22-1, 21 KOs) ще се бие за втори път срещу Andy Ruiz (33-1, 22 KOs), който през юни го шокира с нокаут в 7-мия рунд и му нанесе първа професионална загуба, както и му отне поясите при тежките.

Втората среща между двамата ще бъде през декември в Саудитска Арабия и Hearn не крие своите опасения, че 29-годишния бивш шампион може да окачи ръкавиците. Разбира се, че това ще бъде възможно най-вече ако Joshua загуби за втори път от мексиканеца. Ето какво още сподели в интервю Eddie Hearn относно кариерата на своя клиент:


Да, разбира се, че ще искам да организирам битка между Joshua и Deontay Wilder следващата година, ако неговия реванш срещу Fury не се проведе през февруари. В момента единствения фокус на Joshua е да победи Ruiz през декември във втората битка. 

Мисля, че ако Ruiz победи, то тогава Al Haymon веднага ще опита да уреди битка с Wilder. Никой не знае какво ще стане при победа на Joshua срещу Ruiz. Anthony може да реши, че иска да приключи с бокса. Мисля, че Joshua ще стане по-голям от преди при победа над Andy Ruiz. Нека първо победим Ruiz и тогава ще видим. 

Искам Joshua да спечели тази битка. Joshua може да се оттегли от бокса след тази среща. Кой знае ? Всичко е възможно. Искам пълен фокус за тази битка, защото в нея е всичко. Joshua печели втората битка с Ruiz и става най-голямото нещо в бокса. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес