Зареждане

Eddie Hearn: Anthony Joshua иска да смаже Andy Ruiz във втората битка

Eddie Hearn: Anthony Joshua иска да смаже Andy Ruiz във втората битка
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Eddie Hearn работи усилено по новата битка между неговия бивш шампион в тежка категория Anthony Joshua (22-1, 21 KO's) и новият крал на тежка категория Andy Ruiz (33-1, 22 KO's). Преди две седмици Ruiz поднесе една от най-големите изненади в историята на бокса и победи с нокаут Joshua, въпреки че беше голям аутсайдер. Сега втората битка между двамата ще се случи в последните месеци от тази година и Hearn споделя, че Joshua иска да смаже Ruiz и да се върне на трона:


Втората битка между двамата е най-голямата в тежка категория. Ruiz ще се превърне в голямата звезда на тежка категория, ако успее да победи Joshua. Искахме да дадем незабравима нощ на феновете. За съжаление не се случи и не беше нашата вечер. Joshua беше добре подготвен за битката с Ruiz, но не влезе с нагласата за война. Той даваше на Ruiz да се снима с титлите и беше любезен. 

Сега е различно и Joshua иска да смаже Ruiz. Загубихме титлите в тежка категория и ми беше гадно с дни, защото той ми е личен приятел. Случват се такива неща, но сега Joshua е на различна вълна и знае какво е заложено.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес