Зареждане

Джойс: Джошуа се плаши от удари, залагам на Фюри

Джойс: Джошуа се плаши от удари, залагам на Фюри
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 07:26 ч
Джо Джойс, който познава много добре играта на Антъни Джошуа, смята че шампионът се притеснява прекалено много от поемането на удари.

Джойс забелязва промяна в стила на Джошуа през 2019-та, след като англичанинът претърпява ТКО от ръцете на Анди Руиз.

Джошуа след това върна титлите си през декември 2019-та с много предпазлива игра на дистанция срещу Руиз, стигайки до съдийско решение.

В последния си двубой срщеу Кубрат Пулев той отнесе много критика, включително и от Джойс, че е играл също твърде предпазливо.

Заради тези промени в играта му, Джойс залага на шампиона Тайсън Фюри при очаквания сблъсък с AJ.

"Залагам на Фюри, заради неговата активност и заради начина по който се върна от най-ниската точка, за да победи Дионтей Уайлдър," споделя Джойс.

"Мисля че макар и да се съвзе след загубата от Руиз, Джошуа много се страхува от ударите, които идват към него. Не ме разбирайте погрешно, битката ще е оспорвана. Джошуа има много сила, скорост, мотивация и състезателен дух. Но Фюри е много силен психически и тактически. Той е нестандартен боксьор и е трудно да бъде ударен. Бърз е, голям е и с дълги ръце. Според мен той ще има предимство."

Преговорите за двубой между Фюри и Джошуа в момента вървят и се очаква скоро да има споразумение за две битки тази година, като първата ще бъде през май или юни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес