Зареждане

Джошуа отказал 50 милиона за бой с Дионтей Уайлдър

Джошуа отказал 50 милиона за бой с Дионтей Уайлдър
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
Шели Финкел предложил на британската звезда Антъни Джошуа (24-3, 22 КО) 50 милиона долара за битка с Дионтей Уайлдър, но "AJ" отказал.

Мениджърът на бившия американски шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-2-1, 42 КО) вярва, че Антъни няма да признае това. В последните години много често се говореше за такава битка, която за съжаление не се случи.

По онова време и двамата бяха световни шампиони, а интересът на феновете към този бой беше огромен. За съжаление към днешна дата Антъни и Дионтей вече не са шампиони, но въпреки това продължава да се говори за такава битка.

Отборите на двамата боксьори вярват, че може да има такава битка тази година, но това е малко вероятно да се случи, след като Джошуа отказал 50 милиона долара.

„Джошуа каза: „Ще се бия, ако получа 50 милиона долара за битката с Уайлдър“. Предложихме му 50 милиона долара да се бие с нас в Лас Вегас, но той отказа. 

Aнтъни не пожела да се свърже с нас. Това е негово право. Той обаче няма да каже на обществеността, че не е искал да се среща с Дионтей.”, цитираха думите на Финкел от The Sun.

Може ли Джошуа да се справи с Уайлдър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес