Зареждане

Джошуа готов да загуби пари, за да има битка с Фюри

Джошуа готов да загуби пари, за да има битка с Фюри
Публикувано на: Април 18, 2020 в 05:00 ч
Антъни Джошуа е готов да се изправи срещу Тайсън Фюри на всяка цена. "AJ" държи всички пояси и има нужда от последния, за да стане безспорен шампион в тежка категория. За целта трябва да има битка между него и неговия сънародник. Антъни е готов да се бият зад затворени врати, само и само да обединят титлите. Двамата шампиони имаха насрочени битки, но те бяха отменени заради коронавируса.

Вижте още - Джошуа към Фюри: Ако искаш да си номер 1 - приеми битката

Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев, за да брани титлите на WBO, IBF, IBO, WBA. Фюри от своя страна очакваше трилогия с Дионтей Уайлдър. Антъни се притеснява, че Тайсън ще се оттегли от спорта и иска битката възможно най-скоро. Той е готов да вземе по-малко пари в името на този сблъсък. Ето какво сподели още шампиона:


Ако Еди Хърн ми каже, че е уредил битката с Фюри зад затворени врати, то аз ще я приема. Трябва да я приема, защото мисля, че Фюри ще се оттегли, преди да се разберем за битка. Трябва да приемаш такива шансове, докато ги има. От гледна точка на икономиката и аз понасям удари като всички. Определено ще се бия от любов към спорта. 

Имам глад в себе си и ако изпусна 5 долара се връщам, за да ги взема. Никога не съм прекалено голям, за да изкарам долар. На 100% ще се бия за 8 милиона долара по-малко, защото няма да има продадени билети. Бия се за феновете и липсата им ще повлияе. Ще бъде трудно без тях, но победата си е победа и отива в историята. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес