Зареждане

Джон Фюри възхитен муай тай битките в Тайланд: Всичко там е изградено върху насилието

Джон Фюри възхитен муай тай битките в Тайланд: Всичко там е изградено върху насилието
Публикувано на: Октомври 11, 2023 в 17:00 ч
Подготвяйки се за двубояси с Франсис Нгану на 28 октомври, Тайсън Фюри замина за Пукет, Тайланд, заедно със своя баща и треньор Джон Фюри.

Действащият шампион на WBC в тежка категория ще се бие с бившия носител на титлата на UFC в столицата на Саудитска Арабия Рияд. Преди масовия кросоувър "Gypsy King" предприе пътуване до Страната на усмивките през лятото. Докато беше там, Фюри беше видян да се забавлява присъствайки на няколко бойни карти на стадиона Rajadamnern Muay Thai.

Говорейки за преживяванията си по време на пътуването до Тайланд с шампиона в тежка категория, Джон Фюри изглежда се е влюбил в страната, известна с горещото си време и бруталните събития по муай тай.

"Всички мъже там са воини. Всички жени са воини, нищо, че са мъже", каза Джон Фюри. "Всички обичат да се бият. Цялото място е изградено върху насилието. Те са прекрасни хора, с които можеш да говориш. Хареса ни там. Беше приказно. Приеха ни много добре, но можете да видите, че единственото нещо, за което хората мислят, са боевете и хазартът. Хазарт и бой, каква комбинация.

"Тайланд ми хареса. Това беше нещо, което ми отвори очите. Времето там беше много горещо. Това е напълно различен начин на живот от този, който живеем тук. Те са много по-издръжлива раса. Ходих на няколко състезания по тайландски бокс и, боже мой, беше брутално. Големи момчета, направени от титан, които просто се избиваха един на друг. За мен беше невероятно преживяване да го гледам. Честно казано, чувствах се като лигав п*дераст там".

И двете момчета на Джон Фюри влизат в ринга този месец

Джон Фюри ще бъде много зает този месец, тъй като и двамата му синове ще бъдат на ринга. Първо, непобеденият Томи Фюри ще се завърне за мач със звездата на социалните медии KSI в рамките на "The PRIME Card" на Misfits Boxing на 14 октомври в Манчестър. Две седмици по-късно "Gypsy King" ще се срещне с Франсис Нгану в двубой в тежка категория в Близкия изток, а след два месеца се очаква да се завърне в страната за дългоочаквания двубой за обединяване на титлата с Олександър Усик. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес