Зареждане

Джон Фюри: Не искам Тайсън да се бие с Уайлдър, защото ще го убие

Джон Фюри: Не искам Тайсън да се бие с Уайлдър, защото ще го убие
Публикувано на: Февруари 21, 2023 в 00:00 ч
Джон Фюри, бащата на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0), сподели, че не иска четвърта битка на сина му с бившия шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-2).

Фюри и Уайлдър направиха 3 битки между 2018 и 2021 година. Първата битка беше доста драматична и завърши с равенство. В следващите две срещи Тайсън победи с нокаут. Уайлдър пое доста щети в тези битки, но въпреки това иска и 4-ти двубой.

Такъв може да има, ако Дионтей победи Анди Руис в битката за излъчване на претендент за златото нa WBC. Джон обаче не иска четвърти дуел, защото има опасност Тайсън да убие американеца.

„Ще бъда нервен, ако има четвърта битка с Уайлдър, защото се страхувам, че Тайсън ще убие Уайлдър. Дионтей има пукнат череп, разбит като яйце. 

Такива неща са непоправими и когато Тайсън го удари отново, може да го убие. Ако не искате смъртта на Дионтей Уайлдър в ръцете ви, стойте далеч от Тайсън. 

Три пъти го победихме, той не представлява заплаха. Единствената опасност е Тайсън, който ще го убие. Не искам да отида в гроба, знаейки, че синът ми е убил някого на ринга.“, каза Фюри пред All Out Fighting.

Има ли смисъл от четвърта битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес