Зареждане

Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов с нокаут

Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов с нокаут
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 08:31 ч
След като в предходната битка не успя да победи Артьом Лобов тъй като двубоят стигна до съдийско решение, Джейсън Найт искаше да се увери, че тази грешка няма да се повтори отново.

"Mississippi Mean" записа победа с нокаут в петия рунд над Лобов в главното събитие на Bare Knuckle Fighting Championship 9 в съботната вечер. Така той отмъсти за последната си загуба през април.

Краят дойде когато Найт нанесе чиста левачка, която явно нарани окото на Лобов и принуди реферът да прекрати срещата.Найт използва умно контраатаките и дългия си ляв прав, за да държи Лобов на дистанция. "The Russian Hammer" обаче отговори с мощни удари в тялото на опонента си, но не бе постоянен с тях.

Найт отбеляза и първия нокдаун в битката.Лобов имаше успех в 3-ти и 4-ти рунд, но ударите на Найт бяха безпощадни и видимо нараниха руснака.В петия рунд Найт нанесе много силна левачка, която прави Лобов на колена. Той отиде до ъгъла си, реферът провери състоянието му и прецени, че не може да продължи.

След битката Найт сподели, че иска и трета битка с него.

"Разбира се, ако и той иска. Харесвам го," сподели Найт. "Той също ме уважава. Обичам го този човек. Винаги, когато се бие, стига да не е срещу мен, ще бъда за него. Когато е готов за трети двубой, аз съм тук."

Вижте също: Джейсън Найт си спретна бой в тоалетната с двама души

Лобов обаче не бе толкова въодушевен след двубоя.

"Емоциите винаги са неприятни след загуба," каза Лобов. "Особено след загуба заради спиране от рефера, което още повече ме кара да се чувствам кофти. Но нещата са такива - трябва да ги приема и да продължа напред.

Не знам какво ми предстои. Ще говоря с президента на BKFC, Дейвид Фелдман и ще видим какви са вариантите. Първо да се възстановя и ще видим."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес