Зареждане

Джейк Пол: Все още има тъпаци, които смятат, че битките ми са нагласени

Джейк Пол: Все още има тъпаци, които смятат, че битките ми са нагласени
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 14:00 ч
Джейк Пол, бившият ютубър, превърнал се в боксьор, отново се оказа в центъра на полемика около легитимността на неговите боксови битки.

Въпреки скорошната му победа над бившата звезда на UFC Майк Пери, някои критици все още твърдят, че битката е била нагласена. В скорошен епизод на подкаста ImPaulsive Пол изрази разочарованието си от тези твърдения.

„Пишат, че Пери изглеждаше различно в тази битка, така че трябва да е манипулирана. Нямало начин да направя това, невъзможно било да го победя. Има такива шибани глупаци. 

Не мога да повярвам колко са тъпи хората, толкова е тъжно! И Майк Пери го каза най-добре, той каза различна версия, но каза, че тъпите хора не знаят, че са тъпи. Човече, аз мразя света.", каза Пол.

Обвиненията в организирани битки са постоянен трън в очите на Пол, откакто той стъпи в света на бокса. Тази последна победа обаче беше посрещната с подновен скептицизъм от някои фенове и критици, които отказват да повярват, че Пол може наистина да се състезава на високо ниво.

Въпреки тези съмнения, Пол намери подкрепа от някои от най-големите имена в бокса. Фигури като Терънс Крауфорд, Мани Пакиао и Ивендър Холифийлд му показаха уважение. Това е факт, с който младият боксьор много се гордее.

„Уважението от тези легенди означава повече от всичко. Но аз се притеснявам от това, че има такива глупаци, които все още не вярват. Притеснен съм, защото те могат да гласуват и да шофират по пътя.“, каза Пол.

Вие вярвате ли в уменията на "Проблемното дете" ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес