Зареждане

Джейк Пол: Витор Белфорт е старец на стероиди

Джейк Пол: Витор Белфорт е старец на стероиди
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Джейк Пол няма интерес за битка с ММА легендата Витор Белфорт. По-рано този месец Белфорт се завърна в бокса и направи показно с Ивендър Холифийлд. Витор успя да спечели с нокаут в първия рунд и не се затрудни срещу своя 58-годишен съперник.

Веднага след битката Белфорт предизвика Джейк Пол. 44-годишния бразилец сподели, че от Triller са готови да заложат 30 милиона долара, които победителят да прибере.

Това обаче изглежда нереално, защото от боя между Белфорт и Холифийлд организаторите от Triller продадоха само 150 000 платени гледания. Така те ще вземат около 8 милиона долара и с тях не могат да покрият разходите по галавечерта.

Белфорт знае, че парите следват Джейк Пол и иска да се боксира с младото момче. Проблемното хлапе няма интерес към старец на стероиди като легендарния боец. Ето какво е мнението на Пол за Белфорт:

Витор Белфорт победи старец. Моето мнение е, че той показа неуважение към спорта. Холифийлд е легенда, но не трябваше да се бие с Белфорт. 

Ивендър трябваше да се бие с Майк Тайсън или нещо такова. Тъжно е това, което стана. Витор не е голямо име. Той дори не е по-голямо име от Тайрън Уудли. 

Аз се опитвам да ставам по-голям с всяка битка. Искам по-голямо предизвикателство. Мисля, че Белфорт е по-лесен от Уудли. Витор вече е старец и е на стероиди. Не ме вълнува битка с него. 

Вълнуват ме парите. Ако ми дадат парите, тогава може да започнем разговори. Това обаче не е толкова голяма битка, колкото тези, с които преговаряме и тези, които ме предизвикват.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес