Зареждане

Джейк Пол си потроши Ферарито в лагера за Майк Тайсън

Джейк Пол си потроши Ферарито в лагера за Майк Тайсън
Публикувано на: Септември 29, 2024 в 12:00 ч
Джейк Пол, популярният ютубър и боксьор се готви за една от най-големите битки в кариерата си. На 15 ноември той ще се изправи срещу боксовата легенда Майк Тайсън. Това е битката, която буди много очаквания в света на бокса. В подготовката си Джейк Пол тренира интензивно.

По всичко личи, че Пол не се страхува да поема рискове. Дори това да доведе до непланирани инциденти. По време на една от тренировките си, Джейк решава да демонстрира силата си на един от служителите си, Дерек, който работи в неговата компания за залагания Betr.

В момент на вълнение, Джейк Пол уцели Дерек в стомаха със силен удар, буквално пращайки горкия човек в прозореца на чисто новото Ferrari 296 GTB на Джейк. Спортната кола, струваща колосалните 420 000 евро, претърпя значителни щети, но Джейк не изглеждаше твърде загрижен.

„Повече тегло означава повече сила.“, уверено заяви Джейк след инцидента с Дерек.

Докато тренира, за да влезе в най-добра кондиция, Джейк Пол изглежда готов да остави силните си удари да говорят на ринга срещу легендарния Майк Тайсън. Прави впечатление, че Джейк носи костюм по време на подготовката, който го кара да изглежда по-дебел, отколкото е в действителност. 

Ето видео от случката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес