Зареждане

Джейк Пол: Ще сложа край на кариерата на Майк Тайсън

Джейк Пол: Ще сложа край на кариерата на Майк Тайсън
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол довърши Майк Пери с технически нокаут в шестия рунд и доказа, че не е просто интернет фигура, решила да се боксира един ден.

Според мнозина Майк Пери трябваше да бъде най-трудният тест, пред който Пол щеше да се изправи на ринга. В негова полза говори опитът му в бокса без ръкавици в организацията BKFC, където е голямата им звезда. Той постигна пет победи и спечели дължимото уважение на публиката, но не и на Пол, който от самото начало твърдеше, че ще довърши Пери със стил.

Е, прогнозата с нокаут във втория рунд не се получи, но въпреки това доминацията му беше забележима. Пол удряше по-точно, имаше осезаема преднина по точки и принуди опонента си да блокира много удари с лицето си. Нищо, с което Пери не беше свикнал, но в крайна сметка Майк загуби с нокаут.

"Проблемното дете" за пореден път наду самочувствието си и предизвика Алекс Перейра. Сега Джейк ще се готви за Майк Тайсън, с когото трябва да се бият през ноември. Джейк е на седмото небе след поредната си победа и изригна към хейтърите:

"Кралят на насилието беше победен от дебело хлапе от Дисни. Ха Ха Ха, това унижение би трябвало да е гадно. Къде са всички експерти, които казаха, че Пери ще ме довърши и че това ще бъде най-трудният тест в живота ми ? Отново доказах, че съм най-добрият боксьор днес. 

Майк Тайсън, който е следващият по ред, ще бъде изправен пред същата съдба. Той ще получи тежък нокаут и можете да сте сигурни, че ще прекратя кариерата му.“, каза Пол.

Майк Пери може да е загубил, но не е нужно да е толкова тъжен. Тези мачове не се приемат за някакво спортно удоволствие, а за напълване на портфейла. Джейк е смятан за една от най-влиятелните фигури в боксовата индустрия, така че на опонентите му са гарантирани милиони. Победата за тях е фактът, че могат да се качат на този ринг с него и да изкарат големите пари.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес