Зареждане

Джейк Пол ще се боксира с Тайрън Уудли

Джейк Пол ще се боксира с Тайрън Уудли
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 11:14 ч
Джейк Пол се съгласи на боксов мач с бившият шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли. Двамата ще оглавят галавечер на Showtime, а след няколко дни ще застанат лице в лице в Маями.

През април Пол успя да нокаутира Бен Аскрен, с което вбеси Уудли и той започна да го предизвиква за битка. Много други ММА бойци изявиха желание за бокс с Джейк, но той е избрал Уудли. Пол сподели, че очаква много тежка битка срещу Уудли, който определи като най-корав до момента.

Джейк се закани, че отново ще счупи рекорд с продадените PPV. Тайрън от своя страна сподели, че харесва младите лъвове, но скоро ще даде урок на пореден млад лъв в лицето на Пол.

Букмейкърите веднага се раздвижиха и пуснаха своите коефициенти за битката. Ако им вярваме, то тогава Джейк е фаворит и ще спечели срещата:

  • Коефициент за победа над Джейк Пол - 1.65 / - 155 /
  • Коефициент за победа на Тайрън Уудли - 2.25 / + 125 /

Уудли беше уволнен от UFC преди няколко месеца, след като навлезе в серия от 4 поредни загуби. Той беше приключен от Висенте Луке през март тази година.

Тайрън няма победа в ММА от 3 години и последните му представяния бяха разочароващи. "Chosen Оne" вече е на 39 години и е далеч от върховата си форма. Може би това е причината Пол да избере битката с него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес