Зареждане

Джейк Пол очаква Майк Тайсън да търси бърз нокаут

Джейк Пол очаква Майк Тайсън да търси бърз нокаут
Публикувано на: Октомври 3, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън ядоса Джейк Пол с искането си да промени правилата за предстоящата им битка. Докато напрежението расте, двамата се подготвят за големия сблъсък на 15 ноември на стадион AT&T в Тексас. И повярвайте ни, Пол определено не е доволен от новия обрат, който битката приема.

Тайсън, сега на 58 години, се връща на ринга за професионална битка за първи път от 2005 година. Човекът е жива легенда, но се изправя срещу 31 години по-млад. Много хора се чудят дали това е справедливо. Но Тайсън е решил да промени правилата в своя полза.

Битката ще бъде осем двуминутни рунда, нещо, което Тайсън поиска. И да, Джейк Пол абсолютно не може да се примири с това. Той иска двубоят да следва традиционните правила, които са дванадесет рунда по три минути. Джейк е ядосан, но готов за битка и очаква Майк да търси бърз нокаут.

„Той продължава да ми казва да внимавам за формата си, докато аз си мисля: „Пич, ти трябва да внимаваш за формата си!“ Тайсън иска да го представи като професионална битка с тези кратки двуминутни рундове. Добре. Давам му всичко, което иска. 

Но повярвайте ми, аз идвам на негов терен и ще се справя с него. Определено го виждам как се опитва да ме нокаутира бързо. Но той ще разбере, че имам много сила. Бърз нокаут над някой като мен ? Не е най-умният ход, защото мога лесно да поема този удар и веднага да го върна.”, каза Пол интервю за Mail Sport.

Каква е вашата прогноза за битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес