Зареждане

Джейк Пол не може да продаде 3000 места за битката си през декември

Джейк Пол не може да продаде 3000 места за битката си през декември
Публикувано на: Ноември 21, 2023 в 05:00 ч
Джейк Пол излиза на ринга за боксов мач от осем рунда в полутежка категория срещу Андре Огъст.

Боксовият двубой е насрочен за 15 декември 2023 г. в Caribe Royale Resort в Орландо, Флоридa. Въпреки че е ключова фигура в YouTube бокса, начинанието на Джейк Пол в по-сериозните боксови срещи изглежда е изправено пред предизвикателства.

Залата, с капацитет от около 3000, има билети, които са в продажба от 8 дни и се съобщава, че са продадени само наполовина. Трудността при продажбата на билети повдига въпроси относно устойчивостта на бокса с ютубъри.

Това обяснява защо Логан Пол е избрал да се оттегли от бокса. Въпреки тези предизвикателства с продажбите, Джейк Пол остава уверен и е решен да остави следа в света на традиционния бокс.

Предстоящият мач срещу Андре Огъст се разглежда като важна стъпка в стремежа на Джейк да се издигне в ранговете на спорта. Докато Джо Марковски, главен изпълнителен директор на DAZN, изразява оптимизъм относно популярността на Джейк Пол в бокса, реалността изглежда е малко по-различна

За това говори фактът, че все още има значителен брой свободни места за предстоящото събитие. С наближаването на датата на двубоя, остава да видим дали Джейк Пол може да преодолее настоящото предизвикателство за продажба на билети и да продължи да се утвърждава като сериозен претендент в света на професионалния бокс.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес