Зареждане

Джейк Пол: Критикувате ме, а живеете при майките си

Джейк Пол: Критикувате ме, а живеете при майките си
Публикувано на: Април 19, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол изригна срещу хейтърите в своя акаунт в социалните мрежи. Звездата от YouTube смълча критиците и нокаутира Бен Аскрен в първия рунд на битката им в Атланта. Това беше дебют в бокса на Аскрен, който завърши трагично за по-малко от 2 минути.

"Funky" изглеждаше много зле и падна в тежък нокдаун след зверски десен от Пол. Бен се изправи на крака, но рефера прецени, че бившият ММА шампион не е в състояние да продължи. Така Пол записа 3-тата си поредна победа с нокаут на боксовия ринг и вдигна още повече акциите си.

Преди битката имаше много хора, които се съмняваха в младата звезда. След битката се появиха хора, които започнаха да говорят, че срещата е била уредена, а това не се хареса на Джейк.

В социалните мрежи той сподели, че хората го критикуват и говорят, че боя е уреден, а в същото време тези коментиращи живеят при майките си. Ето какво още написа Пол:

Без напрежение няма диамант. Говорят много, но вече сме го чували и преди. Да, знам. Кой трябва да е следващ, който да пратя в пенсия ? Нокаутирам Нейт Диас в 3-тия рунд. 

Фреди Роуч наистина беше подобрил защитата на Бен Аскрен. Всички, които говорят, че боя е уреден пишат от Wi-Fi на своите майки. Това е само началото. 

Кой ще бъде следващ за Пол ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес