Зареждане

Джейк Пол и Майк Тайсън очи в очи: Джейк ще трябва да се бие за живота си

Джейк Пол и Майк Тайсън очи в очи: Джейк ще трябва да се бие за живота си
Публикувано на: Май 14, 2024 в 11:59 ч
Джейк Пол се изправя срещу Майк Тайсън в събота, 20 юли, на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Превърналият се в професионален боксьор YouTuber се изправя срещу "най-опасният човек на планетата" в сблъсъка в тежка категория на живо по Netflix. На началната пресконференция в театър "Аполо" в Ню Йорк боксьорите направиха предварителен преглед на двубоя си и се изправиха лице в лице за първи път.

Джейк Пол (9-1, 6 нокаута) се завръща на ринга за втори път тази година. При предишното си излизане през март в Сан Хуан, Пуерто Рико, 27-годишният Кливланд спря Райън Бурланд в първия рунд.

"Той беше в играта", каза Джейк Пол, когато го попитаха как се е стигнало до следващия му двубой срещу Майк Тайсън. "Мисля, че той винаги е искал да го направи. Това се случваше от дълго време. Ние се предизвиквахме един друг от години и най-накрая успяхме да го осъществим на Netflix, най-голямата платформа в света, и нещата просто продължават да стават все по-големи и по-добри."

"Подглавното събитие е Кейти Тейлър срещу Аманда Серано... Искам да кажа, че това е буквално история, която ще се случи точно тук. Майк искаше това. Майк искаше това да бъде професионален бой. Той иска война и аз уважавам това. Уважавам го за това, че прие тази битка, че ще се опита да сложи край на мен, защото това се опитват да направят всички тези бойци - да сложат край на YouTuber-а и ако Майк може да го направи, значи е герой."

"Ще покажа на света, че мога да надвия Майк Тайсън, ще докажа на всички, че грешат, и ще покажа, че аз ще съм този, който ще убива."


Джейк Пол и Майк Тайсън се изправят един срещу друг в първия боксов мач на живо по Netflix.

"Именно Most Valuable Promotions променя играта, откакто сме в промоутърския бизнес, и просто продължаваме да вдигаме нивото, да правим нещата по различен начин и да виждаме пропуски на пазара, които никой друг не е идентифицирал", каза Пол. "Искахме да работим с Netflix, те харесаха идеята и виждат визията в това, което изграждаме, какъв тип събития можем да организираме. Това е буквално най-голямата битка на 21-ви век поради факта, че е Майк Тайсън срещу мен, но също така и поради факта, че е в 700 милиона домакинства в Netflix безплатно, за да може всеки, който е абонат, да я гледа."

Джейк Пол: Знам, че може дори да ме прати на пода

В серия от три победи Джейк Пол се изправя срещу Майк Тайсън в професионален боксов двубой. Последният се качва на ринга като професионалист за първи път от 19 години.

"След като договорът беше подписан, ни се обадиха от екипа на Майк и казаха: "Хей, той със сигурност иска това да бъде професионален бой. Той иска това. Иска да заложи всичко", каза Пол. "Уважавам Майк за това и ако той иска да е така, тогава нека да го проведем."

"Аз съм роден за тежка категория. Това е, за което съм роден - да премина в тази теглова категория. Ще покажа на Майк кой има повече сила, защото той ме подценява. Мисля, че всички останали ме подценяват, а аз вярвам, че удрям по-силно. Знам, че ще бъде трудно. Знам, че ще трябва да се преборя с трудностите. Знам, че може дори да падна на земята. Страхувам се, не ме разбирайте погрешно, но не става въпрос за това, че страхът ме спира. Става дума за това да се впусна в него, въпреки че ме е страх. Ето това е истинската смелост."

"Наричат го Железния Майк Тайсън, но аз съм титанов Джейк Пол."

Майк Тайсън: Трябва да се бие така, сякаш животът му зависи от това

57-годишният "Iron" Майк Тайсън (50-6, 44 нокаута) не се е бил като професионалист от юни 2005 г., когато се изправи срещу Кевин Макбрайд във Вашингтон и претърпя поражение в шестия рунд. При предишната си поява на ринга през ноември 2020 г. в Лос Анджелис бившият неоспорим шампион в тежка категория от Бруклин се изправи срещу друга боксова легенда Рой Джоунс младши в осемрундов демонстративен мач, който завърши с равенство.

"Беше безсмислено да се съглася на двубой с Джейк Пол", каза Майк Тайсън. "Той беше нов изгряващ човек на сцената. Харесва ми да разтърсвам света на спорта до основи. Сега го правя. Това е просто нещо, което искам да направя."

"Щом се качи на ринга, трябва да се бие така, сякаш животът му зависи от това, защото ще бъде така."

Навъпроса за 30-годишната им възрастова разлика Тайсън отговори:

"Чувствам се отлично. Това е всичко, което мога да кажа."

Двубоят Пол срещу Тайсън е насрочен за осем по две минути рунда в тежка категория. Обикновено рундовете в професионалните битки при мъжете продължават 3 минути.

"Исках по-кратки рундове, защото исках повече екшън", каза Тайсън. "Ако имаме само две минути, ще се бием повече."

В подглавното събитие на мача Пол срещу Тайсън Кейти Тейлър (23-1, 6 нокаута) от Ирландия и Аманда Серано (46-2-1, 30 нокаута) от Пуерто Рико се изправят в мач-реванш. Тейлър спечели първия им двубой през април 2022 г. с разделено решение и запази безспорната си титла в лека категория. Реваншът е насрочен за 10 рунда, като в залог е последната неоспорима корона в суперлека категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес