Зареждане

Джейк Пол: Флойд Мейуедър е стар и разорен

Джейк Пол: Флойд Мейуедър е стар и разорен
Публикувано на: Февруари 7, 2021 в 04:00 ч
Джейк Пол вярва, че може да направи показно с легендарният Флойд Мейуедър. Преди няколко месеца стана ясно, че Флойд ще направи показно с Логан Пол, който е по-голям брат на Джейк. Срещата им трябваше да се състои на 20-ти този месец, но пропадна, защото нямаше интерес от страна на феновете. Очаква се битката им да бъде преместена за следващите месеци.

Вижте още - Флойд Мейуедър иска показно срещу братята Пол и 50 Cent​​​

Преди няколко дни "Money" шокира своите фенове и обяви, че иска да направи показно и срещу Джейк, за да прибере големите пари от лесните срещи с братята ютубъри. Джейк ще се бие през април с Бен Аскрен, а след това е отворен за предложението на Флойд. Ето какво сподели Пол пред TMZ за евентуална среща с Флойд:

Вижте още - Джейк Пол към Флойд: Ще те удрям във фалшивите зъби​​​

Този човек се е побъркал. Предизвиква ме изневиделица. Флойд дори не се е бил с брат ми все още. Какво по дяволите прави ? Ще видим какво ще стане между него и брат ми Логан. Да, мога да видя битка между мен и него след година. Това е напълно възможно. 

Флойд е много по-тежка битка от тази с Макгрегър. Мейуедър е един от най-великите в историята. Това не ме плаши. Той е по-дребен от мен и е стар. Скоростта, силата и издръжливостта изчезват с годините. Нека видим какво ще стане между него и Логан. 

Изглежда така, сякаш Флойд е гладен за пари и не си е плащал данъците. Този човек вече е на 50 години и е готов да се бие с всеки. Предизвиква хора, които са много по-малки на години от него. 

Той изглежда като клоун. Аз съм истински боец и искам да ме приеме сериозно. Флойд иска да прави показно, защото се страхува, че ще загуби и ще развали своето наследство. 

Ще има ли битка между Флойд и Джейк Пол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес