Зареждане

Джейк Пол: Аскрен се бие като жена, нокаутирам го в 1 рунд

Джейк Пол: Аскрен се бие като жена, нокаутирам го в 1 рунд
Публикувано на: Февруари 6, 2021 в 05:00 ч
Джейк Пол не е впечатлен от видеото, което пусна Бен Аскрен в социалните мрежи. Преди няколо дни Бен показа своя бокс във видео, в което боксира чувал с ликът на Джейк Пол. "Funky" дава всичко от себе си, за да прави реклама на битката, което ще доведе до повече приходи в неговия джоб.

Вижте още - Бен Аскрен си показа бокса върху чувал с лика на Джейк Пол​​​

Ще бъде интересно да видим Аскрен в битка по правилата на бокса. Той е бивш шампион на ONE и Bellator, но печелеше битките си тогава, когато ги пренесеше на земята. Сега обаче ще му се наложи да използва ръцете си, което му е доста слаба част от играта.

Пол е уверен, защото вече има няколко победи с нокаут в бокса и сподели, че нокаутира Аскрен в един рунд. Джейк твърди, че Аскрен изглежда и се бие като жена. Ето какво още каза звездата от YouTube:

Вече започвам да харесвам Бен Аскрен. Смешно е и той е забавен. Точно сега той ме забавлява. Мисля, че видеото, в което боксира лицето ми е забавно. Какво прави ? Какво беше това ? Неговите ръце са толкова малки. В това видео ръцете му изглеждат много малки. 

Да се надяваме, че той се шегува. Той се старае да прави реклама на битката, но това не променя факта, че ще го нокаутирам в 1 рунд. Бен Аскрен изглежда и се бие като германка на средна възраст. 

Кой ще победи в този боксов дуел ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес