Зареждане

Другата седмица става ясно, дали ще има Canelo - Chavez

Другата седмица става ясно, дали ще има Canelo - Chavez
Публикувано на: Декември 30, 2016 в 10:58 ч
 
През следващата седмица окончателно ще разберем, дали двамата мексиканци Saul “Canelo” Alvarez и Julio Cesar Chavez Jr. ще се изправят един срещу друг. Двубоят или ще бъде уреден, или ще пропадне.


По план двамата трябва да премерят сили на 6 май. На този етап обаче най-големият проблем за организирането на срещата са парите.

Двубоят трябва да се проведе на тегло от 75 килограма. Canelo ще се придвижи нагоре от 70 килограма, докато Chavez ще слезне надолу от 76.

Президентът на Golden Boy Promotions Eric Gomez изрази надежда, че срещата ще бъде уредена.

“Искаме да направим този мач. През следващата седмица ще има решение. Разговорите текат добре и продължаваме да разговаряме”, разкри Gomez.

“На този етап мога да кажа, че мач все още няма. Работим здраво и правим всичко възможно. Canelo иска този мач, като продължаваме да говорим. Ще видим”.

Julio Cesar Chavez се закани да стъжни живота на Alvarez, щом го “сгащи” на ринга.

“Смятам, че единствената ми истинска загуба е от Sergio Martinez. Срещу Fonfara не бях в добър момент от моята кариера и честно казано, не мисля за това. Canelo ще има толкова тежка вечер, колкото никога досега в кариерата си”.

В случай, че двубоят не се състои, то най-вероятно Alvarez ще се изправи срещу шампиона в средна категория на WBO Billy Joe Saunders.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес