Зареждане

Дмитрий Бивол: Няма да чакам Канело, след като не иска битката

Дмитрий Бивол: Няма да чакам Канело, след като не иска битката
Публикувано на: Април 18, 2023 в 00:00 ч
Втората битка между Дмитрий Бивол и Канело Алварес е една от най-чаканите за 2023 година.

Припомнете си, че през септември миналата година легендарният мексиканец реши да премине в полутежка категория, за да отнеме пояса на WBA, принадлежащ на руснака. Канело беше считан за фаворит, но беше надигран от Бивол, което доведе до загуба с решение.

Отогава Саул иска да отмъсти на Бивол, но не си дава зор. Вместо втора среща с Дмитрий, легендарният боксьор първо победи Генадий Головкин, а на 6 май ще заложи титлите в супер средна категория в битка срещу Джон Райдър.

Алварес продължава да говори за сблъсък с Бивол, само че думите са в разрез с действията му. Дмитрий вече не иска да чака Алварес и планира да върви по своя път, вместо да бъде неактивен.

„Канело имаше възможност да направи реванш, но не я използва. Отново, сега той иска да се бие с някой друг. Не знам дали иска да се бие с мен, но няма да го чакам. 

Вървя по своя път. Ако иска, може да се бие с мен. Въпреки че можехме да се срещнем и по-рано. Двубоят може да се проведе през май. И защо битката не може да бъде в неговата категория ? 

Ако двубоят се проведе в тази категория, той няма да има повече оправдания.“, каза Бивол в YouTube канала KO Artist Sports.

Може ли Канело да победи Бивол във втора битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес