Зареждане

Дионтей Уайдлър към Нгану: Искам две битки помежду ни

Дионтей Уайдлър към Нгану: Искам две битки помежду ни
Публикувано на: Юни 10, 2023 в 01:00 ч
Дионтей Уайлдър твърди, че боксовият мач с Франсис Нгану не е само празна мечта.

Бившият шампион на WBC в тежка категория се появи на PFL 4 и сподели, че е готов за 2 битки с камерунеца. Наскоро Франсис подписа с PFL, където ще направи дебют следващата година. Тази година Нгану планира боксов мач, а Уайлдър е отворен за такова предизвикателство.

"Bronze Bomber" разкри, че битката с Антъни Джошуа ще се случи на 99 %. Тя е гласена за декември в Саудитска Арабия. По всичко личи, че плановете на Уайлдър не включват Нгану тази година, но пък през 2024 година дуелът е възможен.

"Не съм сигурен какво ще се случи през декември, но всичко е възможно. Аз и Франсис имахме дискусии, имахме срещи и с двете страни. Така че това е истински разговор, който се провежда. Обаждаме се по телефона и говорим. 

Това е нещо, което наистина може да му се случи. Най-доброто тепърва предстои. Тези неща се обсъждат, но ще видим какво ще се случи и когато се случи, ще бъде невероятно.", каза Дионтей.

Уайлдър дори пробва чифт ММА ръкавици в последващо интервю и каза няколко думи за Нгану.

„Хей, Франсис, слушаш ли ? Обсъдихме това преди и имаме възможност да го обсъдим още веднъж. Търся две битки срещу теб.“, каза Уайлдър с усмивка.

Ще видим ли битка между двамата ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес