Зареждане

Дилиън Уайт вярва, че може да победи Поветкин на 1 милион %

Дилиън Уайт вярва, че може да победи Поветкин на 1 милион %
Публикувано на: Август 25, 2020 в 04:00 ч
Дилиън Уайт допусна шокираща загуба от Александър Поветкин миналия уикенд в родината си. 32-годишния британец загуби временната си титла на WBC в тежка категория и се раздели със серия от 11 поредни победи. Уайт прати Поветкин на земята в 4-тия рунд, но в следващия рунд опитния ветеран от Русия му вкара зверски ъперкът и го простря на земята.

По този начин Дилиън загуби шансовете си за битка с Тайсън Фюри за безспорната титла, за която от дълго време претендираше. Еди Хърн и самият Уайт настояха за реванш, какъвто вероятно ще има в края на годината, защото имало такава клауза. Във втората битка Уайт е уверен на милион процента, че ще победи. Ето какво сподели той пред Sky Sports:

Ще почина и се връщам в залата. Той успя да ме спипа с този удар. Не виждам нещо, което трябва да оправям в играта си след загубата. Сега вече ще знам, че може да ми вкара ъперкът или някое кроше. Това е просто нещо, над което да поработя. Не съжалявам за нищо. Беше добра битка, какво да направя ? 

Случват се такива неща. Все още съм сред топ бойците в тежка категория. Все още съм себе си и нямам търпение да се върна. Двамата разменяхме удари и той успя да вкара точния. Това е добре за него. Вярвам на 1 милиона процента, че мога да го победя във втора битка. Ще си свърша работата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес