Зареждане

Дилиън Уайт: Поветкин знае, че мога да го нокаутирам

Дилиън Уайт: Поветкин знае, че мога да го нокаутирам
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Бившият временен шампион на WBC в тежка категория Дилиън Уайт залага кариерата си в края на следващия месец. Той ще направи реванш с Александър Поветкин във Великобритания и ще се опита да отмъсти на опасния ветеран.

В края на август видяхме първата им битка, в която Уайт се представи добре и свали Поветкин в нокдаун, но в 5-тия рунд Александър го нокаутира брутално.

Това спря серията от 11 поредни победи на Дилиън, който инкасира едва втора загуба в кариерата си. Сега за Уайт е всичко или нищо в този реванш и той е готов да се раздаде на ринга. Ето какво сподели Уайт пред IFL TV:

Мисля, че той ще е готов за война, както беше и в първата битка. Аз вярвам, че мога да победя всеки. Мога да победя и Поветкин и той го знае. Много хора се смяха, но това е тежка категория. Един удар променя всичко. Знам, че мога да победя и да го нокаутирам. 

Загубих първата битка, но имах два страхотни лагера и ще имам 2 големи битки. Бия се с по-добри съперници от някои шампиони. Не ме е страх. Просто искам да се бия. Направих малка грешка, но следващия път ще съм подготвен. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес