Зареждане

Дейна Уайт: Уудли би трябвало да нокаутира Джейк Пол

Дейна Уайт: Уудли би трябвало да нокаутира Джейк Пол
Публикувано на: Юни 4, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт познава много добре Тайрън Уудли и двамата често имаха конфликти в UFC. 39-годишният бивш шампион в полусредна категория често говореше, че Уайт го дискриминира.

Тайрън успя да спечели златото и доминираше, но след това срещна Камару Усман и се раздели с титлата си. Уудли инкасира 4 поредни загуби, в които изглеждаше като аматьор и това доведе до раздялата му с UFC.

Наскоро "The Chosen One" си изкара боксов мач с Джейк Пол и двамата ще се бият в края на август. Букмейкърите го определиха за аутсайдер, въпреки че има 7 победи с нокаут в кариерата си и много повече опит от Пол.

В интервю за медиите президента на UFC коментира боксовата среща на Уудли и каза следното:

Тайрън Уудли има нокаутираща сила и е приспал много бойци в кариерата си. Той обаче вече не изглежда като този Уудли, който нокаутираше съперниците си. Тайрън не е печелил битка от 3 години и ще стане на 40-годишна възраст. Трябва обаче да похваля Джейк Пол. 

Поне този път излиза срещу боец, който може да удря. Уудли е аутсайдер, защото е на години и няма победа от 3 години. Тайрън би трябвало да го нокаутира. Отново ще кажа, че Тайрън за когото говорим и беше шампион, вече не е това, което беше преди 4 години. 

Ще успее ли Уудли да се справи с Пол ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес