Зареждане

Дарън Тил обещава да нокаутира Хулио Сезар Чавес младши, предизвика и Джейк Пол

Дарън Тил обещава да нокаутира Хулио Сезар Чавес младши, предизвика и Джейк Пол
Публикувано на: Май 29, 2024 в 14:00 ч
Дарън Тил ще направи своя боксов дебют на 20 юли срещу Хулио Сезар Чавес младши в подглавната битка на мача Джейк Пол срещу Майк Тайсън на 20 юли.

Тил поиска да бъде освободен от UFC, зада излекува контузиите си, и сега ще се насочи към бокса. Въпреки че Тил заяви, че отново ще се бие в UFC, той има уредена битка срещу Чавез младши в интригуваща среща.

Въпреки че Тил няма предишен опит в бокса, той вярва, че ще успее да изненада Чавез малдши и очаква да го направи с нокаут.

"Човече, те просто трябва да направят нещо голямо", каза Пол пред The Schmo. "Нокаут, да спечелят публиката и да се справят толкова добре, че аз да видя уменията им, да съм впечатлен от тях и да искам да осъществя голям бой с тях."


Ако Дарън Тил наистина нокаутира Чавес младши, това ще бъде разтърсващо, тъй като според коефициентите мексиканецът е фаворит с коефициент -400, докато Тил е с коефициент +275.

Дарън Тил планира да предизвика Джейк Пол

Ако Дарън Тил наистина нокаутира Хулио Сезар Чавес младши, това ще го подготви за масивни боксови битки в бъдеще.

Една от битките, на които Тил е хвърлил око, е с Джейк Пол, тъй като знае, че това ще бъде битка, която феновете ще искат да видят, особено ако той нокаутира Чавес младши само малко преди Пол да се изправи срещу Тайсън.

"Когато спечеля, когато нокаутирам Чавес младши, ще взема микрофона, ще гледам битката на Джейк и ще бъда точно там, в микса", каза Тил. "Сега ще го задържа за този двубой. Майната му на боя с Томи Фюри, майната му на боя с който и да е друг, на този Макгрегър - аз съм със същия размер като него, така че нека да видим. Най-вероятно ще скоча на ринга при победителя с бира, просто ще скоча. Вероятно ще го направя."

Дарън Тил не се е бил от декември 2022 г., когато претърпя загуба в подчинение от Дрикус Дю Плесис.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес