Зареждане

Чеченец срещу германец излизат в бой с голи ръце в София на 22-ри март

Чеченец срещу германец излизат в бой с голи ръце в София на 22-ри март
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 06:00 ч
Подгответе се за безмилостната битка с голи ръце под светлините в Арена София на BKFC 58! На 22 март ще станете свидетели на тежкия сблъсък между Руслан Тохтаров, световен шампион на WKF и австрийски шампион на WAKO, срещу Лудвиг Волпер, издръжливия боец с непреклонен дух.

Чеченецът Тохтаров, майстор на тактиката на ринга, е известен със светкавичните си удари и стратегическата работа с крака. Звездният му рекорд по кикбокс от 34-8-0 и професионалният му рекорд в MMA от 2 - 1 - 0 говорят красноречиво за неговото майсторство.

Волпер е олицетворение на издръжливостта и идва с богат опит на ринга. С рекорд от 1-1 в боевете с голи ръце и три двубоя без правила, той е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Неговата непоколебима решителност и сурова сила го превръщат в непредсказуем противник.

Тази взривоопасна среща обещава зрелище от първична сила и непоколебима решителност. Когато удари гонгът, двама воини ще се сблъскат в брутален танц на умения, хъс и непоколебима бруталност. Не пропускайте тази изпълнена с адреналин феерия!


Събитието ще включва 12 битки от 13 държави по правилата по бокс с голи ръце. Първото състезание на световната организация BKFC в Европа през ноември показа, че боевете с голи ръце са зрелище без аналог. Бъдете част от екшъна.

Билетите за BKFC 58 са в продажба на цени от 30 лв и могат да се купят на kupibileti.bg.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес