Зареждане

Canelo: Спечелих 7 рунда срещу Golovkin, но уважавам съдийското решение

Canelo: Спечелих 7 рунда срещу Golovkin, но уважавам съдийското решение
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 09:01 ч
Alvarez сподели пред репортерите в началото на седмицата, че има чувството, че е спечелил 7 от 12-те рунда срещу Gennady Golovkin, което ако е вярно, щеше да гарантира победата на мексиканеца.

Двамата боксьори все пак завършиха с равенство заради решенията на двама от съдиите, единият от които отсъди победа за Golovkin, а другия - равенство. Alvarez (49-1-2, 34KO) и Golovkin (38-0-1, 34KO) ще се срещнат отново за реванш идния уикенд.

"Имам чувството, че спечелих 7 от рундовете. Боксът обаче е субективен. Всеки вижда нещата по различен начин и затова уважавам решението на съдиите. Все пак мисля, че спечелих срещата."

28-годишният Alvarez смята, че е неутрализирал агресивния си противник със своите удари и съобразени движения. Abel Sanchez, треньорът на Golovkin, и самият Golovkin критикуваха Alvarez, че е бягал из ринга - факт, който Alvarez продължава да оспорва.

"Играх далеч от въжетата, в средата на ринга. Неутрализирах го. Той приключва противниците си като ги опре до въжетата, но това не се случи с мен."

Бившият шампион споделя, че казакът не е успял да го нарани нито веднъж за всичките 12 рунда.

"В първата ни среща не ми нанесе сериозни удари. Може би два или три по-тежки, но повечето не бяха нищо особено. Докато аз спечелих рундовете си с тежки удари. В рундовете, които загубих, играх по-дефанзивно и се движих повече. Затова не успях да ги взема."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес