Зареждане

Canelo Alvarez очаква тежък мач с Liam Smith

Canelo Alvarez очаква тежък мач с Liam Smith
Публикувано на: Август 24, 2016 в 12:00 ч
 
Saul “Canelo” Alvarez продължава да се подготвя усилено за двубоя си срещу британеца Liam “Beefy” Smith, който ще се проведе на 17 септември в Арлингтън, щата Тексас. В случай, че успее да постигне успех, Alvarez ще триумфира и със световната титла на WBO в категория лека-средна.


За Liam Smith пък това ще бъде трета защита на пояса, откакто той триумфира с него през месец октомври миналата година. "Beefy" е в серия от осем поредни нокаута от месец декември 2013 година, което и говори за прекрасната му форма в последно време. Нещо, което напълно осъзнава и самият Canelo Alvarez.

“Чувствам се много добре”, заяви Canelo, продължавайки: “Тренираме наистина усилено. Знаем, че ще бъде тежък мач, защото Liam обича да пристъпва към теб, вкарвайки и много удари. Той е боксьор с добри комбинации, поради което се подготвяме усилено за сблъсъка.”

“Само защото той не е толкова популярен, това не означава, че той не е корав съперник. Благодаря на Господ, че ние сме наясно с това. Знаем какво можем да очакваме от него. Поради това и се подготвяме наистина добре за всичко, което той може да ни предложи на ринга. Не очакваме никакви изненади.”

Промоутърът Oscar De La Hoya заяви, че очаква пълни трибуни на 80-хилядния AT&T Stadium в Арлингтън.

“Очакваме разпродадено шоу, не само със запалени фенове на бокса, но и с тексасци и различни хора от цялата страна”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес