Зареждане

Бой Тайсън-Холифийлд през 2014-та гласят в Русия

Бой Тайсън-Холифийлд през 2014-та гласят в Русия
Публикувано на: Ноември 3, 2013 в 10:25 ч
Източник: Gong.bg
Вицепрезидентът на Руската боксова федерация Андрей Рябинский обяви, че в началото на следващото лято може да се проведе бой между легендите Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд в Москва, съобщава Gong.bg.
 
"Преговорите са в начален етап. След като двамата гостуваха заедно в шоуто на Лари Кинг, се заговори за възможността да проведат още един бой. От американска страна ни потърсиха с предложение да проведем това мащабно събитие в Москва," коментира Рябинский, който е и промоутър за World Boxing.

"Въпреки че и двамата са на възраст, те са много сериозни бойци, а такъв един мач би представлявал интерес за целия свят. Говорихме с мениджърите им, двамата боксьори нямат против една среща, има желание. Подготовката ще отнеме два-три месеца, така че някъде в началото на лятото може би ще се получи това събитие. Но засега всичко е на етап планиране, и се надяваме, че ще се реализира," добави Рябинский.

ИТАР-ТАСС също обяви за възможността да се направи такъв легендарен бой в Русия.

Тайсън и Холифийлд са се срещали два пъти - през 1996-та и 1997-ма, като и в двата случая Холифийлд победи.

Пред 28 юни 1997-ма се състоя историческата среща, по време на която Тайсън отхапа ухото на съперника си, и бе дисквалифициран.

Наскоро Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд бяха гости на не по-малко легендарния американски ТВ водещ Лари Кинг, и в предаването му публично се сдобриха, а Холифийлд прости на Тайсън за скандалния инцидент.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес