Зареждане

Борис Станчов изпил съмнителна ампула преди трагичния мач в Албания

Борис Станчов изпил съмнителна ампула преди трагичния мач в Албания
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 08:05 ч
Източник: Sportal.bg
Починалият български боксьор Борис Станчов е изпил ампула с неизвестно съдържание преди мача си в Албания. Това разказа пред “Хоризонт” по БНР неговият съотборник Руслан Николов. В Осмо РПУ в София се провеждат разпити по случая.

Вижте също: Трагедия: Български боксьор почина след битка в Албания

Съотборникът на Станчов не знае какво е било съдържанието на ампулата, но обясни, че според него починалият боксьор не за първи път пие подобни медикаменти:

„Треньорът му даде нещо като една ампулка, искаше да му бие инжекция и това да му даде повече агресия и мотивация на ринга. Той не поиска изобщо да го пие обаче треньорът му каза: „Айде, бе, женчо“, и му го сипа във водата и той изпи половината вода. Не искам да лъжа. Просто това, което знам, мога да ви кажа“, разказа Руслан Николов.

Вижте също: Хаос: Починалият български боксьор се състезавал под чужда самоличност

Той обясни как се е стигнало до подмяната на личните карти - на самоличността на Борис Станчов и Исус Величков:

„Треньорът му е казал, че не може да се бие с неговата лична карта и с неговото истинско име, при положение че не може да му изкара лиценз. Ние се познаваме с Боби от една година, от една година го познавам много добре. Много добър човек. Реално на мен ми го изкараха този лиценз за три дни“.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес