Зареждане

Боксовият мач на Борис Георгиев се отлага с месец

Боксовият мач на Борис Георгиев се отлага с месец
Публикувано на: Април 27, 2012 в 11:00 ч

Източник: Gong.bg

Боксовата звезда Борис Георгиев ще отложи с няколко месеца завръщането си в България, защото бившият европейски шампион при аматьорите получи неустоимо предложение да се бие на галавечер в Англия. Шоуто на Острова ще се проведе на 18 май. За същата дата легендата на столичния квартал „Факултето“ беше планирал да се бие на галавечерта „Завръщането“ от веригата „Боксмания“. Най-голямото боксово шоу у нас за последните години ще се състои на 18 май в "Зимния дворец" на София.

„Много исках да играя в България“ - каза Георгиев, който от няколко години живее в Лондон. - „Бях готов да се бия по покана на мениджъра Васко Василев, за да зарадвам моите приятели и всички фенове. Трябваше да откажа, защото ми предложиха неустоима оферта. Обещавам да изляза на следващата галавечер, която ще бъде през есента. Пожелавам успех на Рибата, Спас, Галя и всички останали участници.“

Станаха ясни съперниците на българските боксьори в телевизионното излъчване. Галавечерта ще бъде предавана пряко по „Нова Спорт“. В двучасовото излъчване Алексей Рибчев ще спори за интерконтиненталната титла на Универсалната боксова организация в Хавиер Андино - Аржентинската кобра (14 победи, 7 с ноакут, 3 загуби и 1 равен). Спас Генов, който преди броени дни записа шестия успех на професионалния ринг от 6 мача ще има за съперник сърбина Йован Калудйерович (1 победа, 1 равен и 1 загуба). Бившата световна шампионка при жените Галя Иванова ще има за противник Флеис Дженджи от Сърбия (13 победи, 7 с нокаут, 13 загуби и 1 равен).

В програмата са включени още пет професионални мача. Билетите за галавечерта са по 15 и 20 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес