Зареждане

Бивол: Доказах, че съм най-добрия

Бивол: Доказах, че съм най-добрия
Публикувано на: Май 9, 2022 в 02:00 ч
31-годишният Димитри Бивол записа най-голямата си победа в кариерата, надигравайки със съдийско решение Саул "Канело" Алварез.

Канело изглеждаше непобедим в последните си битки, а Бивол бе сочен за тотален аутсайдер.

Мексиканецът се би и преди в полутежката категория, побеждавайки Сергей Ковальов през 2019-та, взимайки титлата на WBO.

За разлика от Ковальов обаче, Бивол е в разцвета на силите си.

"Радвам се, че доказах себе си и това, че съм най-добрият в своята категория и защитих титлата си," сподели Бивол. "Канело е страхотен шампион. Уважавам него и целия му отбор."


Бивол сподели, че е усетил силата на Канело, но най-вече в ръцете си, където попаднаха повечето от ударите на мексиканеца.

"Той нарани ръката ми. Усетих силата му, може да видите по подутините на ръката ми. Тя е зле, но на главата ми няма нищо. Тя е доста по-добре. Той има добра скорост и сила. Може би неговата грешка беше, че нанасяше само силови удари. След вкарването на толкова сила той се отпусна и измори.

Аз се чувствах страхотно. Това бе най-голямата битка в кариерата ми и много се забавлявах. Когато феновете му ме освиркаха, това ми даде още повече енергия."

Вижте също: Канело: Искам реванш! Ще се върна по-силен 

Много анализатори подцениха Бивол и преди битката започнаха да спрягат следващите противници на Канело.

"Ако не варваш в себе си и в това, което правиш, няма да постигнеш абсолютно нищо. Отборът ми вярваше в мен. Ако и ти вярваш в себе си, ще можеш да постигнеш всичко, което поискаш."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес