Зареждане

Бетербиев: Готов съм за битка с Канело

Бетербиев: Готов съм за битка с Канело
Публикувано на: Декември 22, 2021 в 00:00 ч
След като Артур Бетербиев направи задължителната си защита на двете си титли в полутежката категория, той е готов за още по-голяма битка в кариерата си.

Руснакът сподели, че приветства идеята за битка с Канело Алварез, ако мексиканецът реши да се върне в полутежката. Алварез сподели, че може да смени категориите си за следващия си двубой.

"Разбира се, че съм отворен към двубой с Канело, ако той пожелае да се завърне в полутежката категория," сподели Бетербиев. Винаги съм искал да се бия с най-добрите, а той е страхотен боец,"

31-годишният Алварез вече спечели титла в полутежката категория, когато нокаутира руснакът Сергей Ковальов в 11-тия рунд при двубоя им за колана на WBO през ноември 2019-та в Лас Вегас.

След последната си победа над Кейлъб Плант на 6-ти ноември тази година, Алварез се цели към шампиона на WBC Илунга Макабу.

34-годишният Макабу е от Конго и има планиран двубой срещу Табсо Мчуну на 29-ти януари. Освен към победителят в тази битка, Алварез има интерес и от двубой с Димитри Бивол, който е шампион в полутежката категория на WBA, както и с шампиона в средната категория на WBC Джермал Кало.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес