Зареждане

Bernard Hopkins: Не вярвах, че Joshua ще се изправи

Bernard Hopkins: Не вярвах, че Joshua ще се изправи
Публикувано на: Май 8, 2017 в 18:40 ч
 
Легендарният Bernard Hopkins сподели мнение, че боксът се намира в прекрасно състояние след победата на Anthony Joshua над Wladimir Klitschko на “Уембли”.


Hopkins смята, че тежката категория винаги е била от огромна важност за този спорт, а сега, благодарение на Joshua, всичко е дошло по местата си.

“Кога бе последният път, когато 90 000 души се събраха на едно място, за да гледат подобно шоу? 90 000 души дойдоха не да ядат пуканки и хот-дог, а да гледат боксов двубой.”

“Няма как да кажем нещо лошо за Klitschko, защото той проведе един от най-добрите си мачове от дълго време насам. Не мислех, че Joshua ще се изправи след нокдауна. Повярвайте ми, Klitschko щеше да ви каже същото, ако го бяхте попитали.”

“Боксът не е в добро състояние, той е във фантастично състояние, защото сега главата е прикачена към тялото. Тя е наречена тежка категория. Това винаги е била дивизията, по която светът е бил запленен, най-вече заради историята - Ali, Tyson, Foreman, Holyfield и всички останали.”

“Останах развълнуван от победата на Joshua, макар и да бях посочил Klitschko за победител, най-вече заради възрастта. Очаквах Klitschko да покаже, че не е готов да си тръгне и ще пристигне с най-доброто от себе си. И той го направи. Но Joshua показа, че не само е атлетичен и притежава умения, но и че може да понася удари. Сигурен съм, че Klitschko се е питал - “нима той се изправи?”, каза още Bernard Hopkins.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес