Зареждане

Бащата на Фюри изравни със земята Джейк Пол и му скочи на бой

Бащата на Фюри изравни със земята Джейк Пол и му скочи на бой
Публикувано на: Ноември 26, 2021 в 02:00 ч
Наскоро се проведе първата пресконференция преди битката между Логан Пол и Томи Фюри. Двамата ще се боксират на 18-ти декември във Флорида. По време на пресконференцията бащата на Томи Фюри, Джон не си сдържа нервите.

Джон Фюри не спря да залива Джейк Пол с обиди. Пол не му остана длъжен и сподели, че Джон не е постигнал нищо в кариерата си. Нещата загрубяха и Джон тръгна да бие Пол през екрана.

Вижте също: Кой е по-луд от Тайсън Фюри? Баща му.

Пол е с рекорд 4-0 в бокса и печели 3 от срещите си с нокаут. Той записа две победи тази година над двама бивши ММА шампиони. През април Джейк нокаутира Бен Аскрен в първия рунд, а през август победи Тайрън Уудли с решение.

Фюри от своя страна е с рекорд 7-0 в бокса и печели 4 от срещите си с нокаут. 22-годишната британска звезда е роднина на Тайсън Фюри и ще може да разчита на него в подготовката. Тази година Фюри победи Грант и Тейлър след решения.

Ето какво каза Джон Фюри по адрес на Джейк Пол:

Сега псуваш ? Знаеш ли, когато Томи те нокаутира, той ще прегърне приятелката ти и ще я изчука като куче. Ти не знаеш нищо за бокса, както и хората от твоя щаб. Ще го разберете, загубеняко. Изглеждаш сякаш си излязъл от магазина за комикси, човече. Махни очилата, за да видя страха в очите ти. 

Свали ги, невестулко. Ела да ми избършеш обувките. Мислех, че съм грозен и имам нужда от болт през врата, за да изглеждам като Франкенщайн, но Пол ме бие десет пъти по грозота. Погледни тази челюст, Боже мой. Хубаво е, че имаш брада там. Не би искал да срещнеш този старец. 

Благодари на Бог, че не мога да дойда в САЩ, защото щях да те шамаросам. Щях да те сложа на коляното си и да те напляскам като петгодишно дете. Ти си пълен идиот, че прие тази битка. Джейк Пол има нагласени битки. Нямаш никаква пишка, която да духам. Между краката си имаш вагина.

Ето видео от пресконференцията:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес