Зареждане

Бащата на Fury изригна: Не съм виждал по-слаба версия на Tyson

Бащата на Fury изригна: Не съм виждал по-слаба версия на Tyson
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR 
Бащата на линейният шампион в тежка категория Tyson Fury не е впечатлен от неговото представяне срещу Otto Wallin във Вегас. Fury се затрудни сериознo срещу Wallin, който се представи доста добре и отвори сериозна аркада над окото на Tyson, с която застраши непобедената статистика на шампиона.

За щастие Fury успя да изкара оставащите рундове от битката благодарение на своя кътмен, който свърши страхотна работа и си спечели доста похвали. В крайна сметка битката им стигна до съдийско решение, което беше единодушно в полза на Fury - (116-112, 117-111, 118-110).

Този път Fury успя да се спаси и извади късмет, но неговия баща John не е доволен от това, което той показа на ринга и сподели, че това е било най-слабото представяне в кариерата на неговия син:


Не знам как той успя да изкара до 12-тия рунд с тази аркада. Нещата се объркаха много по време на лагера и някой трябва да поеме вината. Tyson така и не успя да вкара значителен удар. Той нямаше да победи ако се биеше срещу бойците от топ 3 или срещу Alexander Povetkin. 

Аз съм човек, който казва нещата направо и това е най-слабото представяне, което съм виждал от него. Имам идея за това, което се обърка, но няма да коментирам тук. Той тренираше 4 седмици, но неговата сила се отиде. Tyson беше слаб като котенце. 

Предвидих, че това ще се случи. Цялата му кариера е застрашена ако реши да остане с този екип, в който са Ben Davidson и всички останали. Единствено кътмена заслужава поздравления. Той щеше да загуби тази битка без негова помощ. Това е един цирк и ако зависеше от мен, то аз щях да разкарам много от тях.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес