Зареждане

Anthony Joshua: Ще раздрусам Andy Ruiz и той няма да се изправи

Anthony Joshua: Ще раздрусам Andy Ruiz и той няма да се изправи
Публикувано на: Август 18, 2019 в 01:16 ч
Качил: DoloR
Бившият световен шампион в тежка категория Anthony Joshua вярва, че ще си върне поясите във втората битка с Andy Ruiz. Двамата ще се бият през декември в Саудитска Арабия и AJ вече се вижда като двукратен световен шампион. Joshua смята, че е бил победен от късметлийски удар, който Ruiz му вкарал, но втората битка ще бъде различна.

Anthony бързал да приключи битката, което го отворило за ударите на Andy и това е грешка, която той няма да повтаря. Бившия шампион се закани да раздруса мексиканеца в реванша и отново да се върна на трона в категорията:


Победи ме с късметлийски удар. Това беше удар, който боговете му изпратиха. Във втората битка ще го раздрусам и той няма да се изправи. Пратих го в чист нокдаун в 3-тия рунд. Не го бях обработил все още. Трябваше да го оставя още малко. Моят инстинкт ми каза, че трябва да натисна за нокаут, но той ми вкара ляво кроше в главата. Не знаех в кой рунд спряха битката. 

Шокиран съм, че Ruiz имаше нужда от още 4 рунда, за да ме победи. Той е добър боец, но не е толкова изкусен. Трябва да правя това, което правих в третия рунд, но малко по-добре. За мен беше лесно да го сваля. Трябва да съм по-мъдър в реванша. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес