Зареждане

Anthony Joshua: Ще отприщя звяра срещу Ruiz

Anthony Joshua: Ще отприщя звяра срещу Ruiz
Публикувано на: Август 10, 2019 в 08:00 ч
Бившият световен шампион в тежка категория Anthony Joshua (22-1, 21 KOs) има шанс да се върне на върха, но трябва да си отмъсти на Andy Ruiz (33-1, 22 KOs) . През юни Ruiz шокира света с победа над Joshua, която беше първа за Anthony и той се раздели с поясите си. Втората битка между двамата вече беше обявена и ще се проведе на 7-ми декември в Саудитска Арабия.

AJ смята, че загубил в първата битка, защото мислил за бъдещи битки с Wilder и Fury и не приел насериозно Ruiz. Сега обаче той ще трябва да докаже думите си с победа над Ruiz и AJ е готов да отприщи звяра насред пустинята:


Тренировките са начин на живот за мен. Преди битката всичко беше наред. Никога не съм имал проблеми в подготовката. Смятах, че всичко вече е предрешено и вече мислех за битката с Deontay Wilder. Нямаше нужда за мен да ходя в САЩ, но го направих, защото искам да правя големи неща в бокса. 

Да, загубих битката, но това е голям момент за мен в кариерата. Нямаше какво да спечеля от такава среща. Знам на какво съм способен и мисля, че бях прекалено отпуснат. Знам, че мога да победя най-добрите в категорията. Никога не съм се страхувал от загуба. Ще отприщя звяра във втората битка. Трябва да си върна тези титли. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес