Зареждане

Anthony Joshua и Andy Ruiz ще се бият на 14-ти декември в Кардиф

Anthony Joshua и Andy Ruiz ще се бият на 14-ти декември в Кардиф
Публикувано на: Юли 28, 2019 в 07:00 ч
Eddie Hearn твърди, че втората битка между неговия боец Anthony Joshua и шампионът в тежка категория Andy Ruiz ще се проведе на 14-ти декември в Кардиф. В началото на миналия месец Ruiz шокира света с нокаут на Joshua, с което му нанесе първа загуба и му взе поясите. За щастие на Joshua в договора имаше клауза за незабавен реванш и Hearn ще уведоми Ruiz, че мястото и датата вече са избрани.

Много от феновете вече бяха наясно, че втората битка ще бъде в Кардиф, за да повдигнат самочувствието на Joshua, но Ruiz преди седмици сподели, че няма да отиде там, ако му предложат по-малко от 50 милиона долара. Hearn обаче не се интересува и вярва, че Ruiz трябва да отиде в Англия, защото получил шанс за титлата от нищото:


Ruiz трябва да приеме реванш, защото такива са клаузите в договора. Даде му се шанс за титлата от нищото. Избрахме го от лист с опоненти. Трябва да покаже уважение и да почете сделката, което той ще направи. Ruiz е добро момче и не се съмнявам в него. Andy ще почете условията, но има хора, които му влияят. Вярвам, че битката ще се проведе на 14-ти декември в Кардиф. Ще финализираме всичко много скоро. 

Битката може да е по-трудна в Англия, защото ще има повече напрежение за Joshua пред родните фенове. Joshua се би с Ruiz в САЩ, където Andy e израснал. Този път Ruiz трябва да дойде при нас. За мен лично щеше да има по-малко напрежение, ако реванша отново беше в САЩ. Няма да бъде добре Joshua да загуби отново в родината си. Ще има много повече напрежение за Anthony. 

В бокса нищо не ме изненадва и мисля, че Ruiz беше по-добър в онази вечер. Никога не съм казвал, чe Joshua е непобедим. Anthony се учи и не е приключен. Ще спечелим втората битка. Ще съдим Ruiz за доста пари, ако не се бие с Joshua в следващата си битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес