Зареждане

Anthony Joshua: Andy Ruiz си копае гроба

Anthony Joshua: Andy Ruiz си копае гроба
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Anthony Joshua твърди, че има нужната мотивация, за да си отмъсти на Andy Ruiz и да стане двукратен световен шампион. В началото на юни мексиканеца успя да изненада Joshua и го победи с нокаут в 7-мия рунд, с което му нанесе първа загуба. Сега втората битка между двамата ще се проведе през декември в Саудитска Арабия и Joshua е повече от готов.

Бившия шампион смята, че Ruiz си копае гроба с приказките, които приказва по негов адрес. Joshua се присмива на тези, които говорят, че той трябва да се оттегли и е повече от уверен преди реванша:


Ruiz си копае гроба с глупостите, които приказва. Сега е различно и искам да покажа на хората изкуството да се завърнеш от загуба. Няма значение дали вярват в мен. Знам какво трябва да направя. Трябва да следвам инстинкта си и да стана двукратен световен шампион. Приех загубата си като мъж и ще покажа, че ще се завърна.

Ruiz е добър боец, но няма нужните умения. Той ме победи благодарение на късметлийски удар изпратен от боговете. Знам, че си го върна. Присмивам се на всички, които смятат, че трябва да се оттегля. Може би ще пенсионирам тези, които говорят това за мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес